18. kolo - Barrandov Trilobit Praha

15.04.2012 18:00

Dobrý den a šipkám zdar. Vítám Vás u dnešního přímého přenosu 18. kola druhé ligy mezi DC Barrandov a Pionýři slepých uliček.

A už nám obě mužstva nastupují v plné síle a tribuny jásají, pardon to je v televizi Plzeň - málem dala gól :).

Zpět k našemu zápasu. Ovce se krásně usadila, a jako vždycky má skvělou náladu, ostatně jako celý tým - zatím! Je tu trochu šero a začínám se bát. Vše umocňuje komorní atmosféra, a kdyby přišel Hitchcock, okamžitě začne psát scénář. Zvlášť, když si Pavlův zkrvavený palec žádá převaz. Posilněni báječnými muffiny, které přinesla Olí, jdeme do boje.

Začátek nevychází podle představ, za to dle tradice opět na začátku prohráváme. Stav 2:0 pro domácí nám na náladě nepřidává, ale stále věříme. Pavel přináší bodík. Verunka se zatím rozjíždí a první zápas prohrává. Nastupují Helí s Pavlem. Bojují, jak se na Pionýry sluší, a každý přináší krásný jeden leg do tabulky. 5:1 a Ferda má náladu pod psa a to je Lady hodně nízká. Verunka jde do boje následována Ferdou, který nedostal šanci ani na doubla. Ovšem Verunka krásně vítězí a srovnává na rozdíl čtyř bodů.

Začínáme dvojice a jsou to krásné souboje. Helí s Ferdou dvakrát vyhrávají a snižují průběžný stav. Cricket jdeme hrát v obvyklém složení a zdá se, že Pavel s Ferdou jsou silná dvojice a nedají soupeřům šanci. Stav po dvojicích 6:4 už není tak hrozný a nálada se zvedla v kontrastu světla, kterého jakoby ubývalo.

Pavlův palec se rozpadl a je nutné střídání. Olí se jde rozcvičit a hned nastupuje. Po statečném boji, kdy nedala soupeři šanci, aby si zhoršil statistiky, jsme začali sérii čtyř zápasů bez výhry. Smolný zápas dnes nehrajme jenom my, ale i Plzeň. Na rozdíl od nás, si veze z venku aspoň bodík. Verunka ještě bojuje a snižuje na 10:5. Dnes tragický Ferda opět prohrává a už už chce z tý hrobky vypadnout. Ještě jeden bodík vybojuje Helí. Na konečných 12:6 "upravuje" Olí.

Alfred zavírá svůj zápisník, s tím, že tak hrozně by ten scénář určitě nenapsal. Co si budeme nalhávat, věřili jsme v lepší výsledek. Snad se Ferda bude příště víc snažit a přidá taky nějaký bodík. Těšíme se na Draky a voláme princovi Bajajovi jak na ně, protože další prohra by nám asi definitivně podřízla větev a další rok by nás čekala 301 DO.