21. kolo - Chlumecká Praha B

15.05.2012 19:00

A opět tu máme domácí zápas, dnes se silným soupeřem z Chlumecké.

Olí letěla z práce a naštěstí to stihla včas, takže můžeme začít.

Soupeři přijeli v plném počtu tak měli u stolu pěkně plno.

My připisujeme Verču na střídačku. Snad nám přijde pomoc, protože to určitě budeme potřebovat.

Jdeme na věc, jako první se chystá Helí a Ferda.

Jsou to dost vyrovnané hry, ale bohužel oba prohrávají 1:2 a začátek nevypadá moc dobře. O srovnání skóre se jdou snažit Pavel s Olí, ale povede se to jen napůl. Pavel svou hru prohrává celkem jasně, zato Olí po krásném boji snižuje na 1:3. Mezitím už bojuje i Helí, ale bohužel svou hru nezvládá a soupeř odskakuje na rozdíl tří bodů. Ferda s Pavlem nastupují přibližně nastejno, ale za chvilku Pavel po skvělém výkonu už sedí a hřeje ho vítězství dva nula, zatím co se Ferda trápí a se štěstím snižuje na přijatelných 3:4.

Opět nastupuje dobře naladěná Olí a opět předvádí krásný šípy, leč bohužel třetí leg se jí nepodařil ubránit a odevzdává bod soupeři.

Už se k nám připojuje i Verča a plánujeme čtyřhru, kde nastoupí Helí s Ferdou jako tradiční dvojka a Pavel s Verčou, aby se nám rozehřála do jednotlivců. No tak to jsme se moc nerozházeli. Soupeř s námi zametl jako Vietnamec před obchodem se zeleninou. Stav 3:6 není moc příjemný, ale ještě není konec. Jdeme na cricket a aspoň jeden leg jsme uhráli, na víc jsme neměli šanci.

Začínáme posledních osm zápasů dnešního dne a stav je velice nepříznivý 3:7 pro hosty. Nutno dodat, že hrajou moc pěkně. No nic Helí s Ferdou jdou na věc. Oba dva předvádějí vyrovnaný zápas, ale bohužel vítěz je jen jeden (logicky, když se hrajou jednotlivci ne) a naštěstí v Helčině případě to je ona. To Ferda už takový frajer nebyl a nechal užít si kousek slávy i náhradníkovi soupeřů. Nevím proč, ale náhradník hrál super. Soupeř má vyrovnané hráče na všech postech asi jako Bílek v nároďáku. Pavel se nechá střídat Verčou a společně s Olí jdou bojovat o další body. Bojovaly, bojovaly, ale nic nevybojovaly. Už je jasné, že dnešní zápas prohrajeme, ale snažíme si to aspoň užít. Opět nastupuje Helí s Ferdou a výsledky si prohodili. Helí sice bojovala jak mohla, ale když nejde double tak se vyhrává špatně. Ferda si aspoň spravil náladu a soupeři nedal šanci. Stav je hrozivých 5:11 a vypadá to na debakl. Nastupuje Verunka, jako bájná Šárka si vzala Ctirada a uhrála krásné vítězství. Aspoň si drží statistiku na vyrovnaných číslech. Do posledního zápasu vlítla Olí jako velká voda, ale i ta časem opadne a třetí leg vyhrává bohužel soupeř.

Je tu konec dnešního zápasu a my prohráváme 12:6 na legy (aspoň že to není 10:8) a je nám jasné, že udržení se ve druhé lize už musejí uhrát za nás jiní. Co to plácám, ještě máme jeden zápas před sebou, takže Pionýři DO TOHO            Tak přísaháme!